20/EYLÜL/2018 PERŞEMBE

1. SEANS 10.00-14.00

  • 11:00
    12:00
    Batuhan Polat
    KONSER
  • 11:00
    11:45
    Tohumdan Fincana: Kahvenin Kültürel Derinliği
    SÖYLEŞİ
  • 11:00
    11:45
    Demleme Teknikleri
    ATÖLYE
  • 11:00
    11:45
    Kendi Espresso Martini’ni Yarat
    DENEYİM
  • 12:00
    12:45
    Su: Kahvede Denge Arayışı
    SÖYLEŞİ
  • 12:00
    13:00
    Evren Uysal
    KONSER
  • 12:00
    12:45
    Blend Hazırlamanın Püf Noktaları
    ATÖLYE
  • 12:00
    12:45
    Kahveli Kokteyller ile Food Pairing
    DENEYİM
  • 13:00
    14:00
    Sedef Sebüktekin
    KONSER
  • 13:00
    13:45
    Tarladan Hikayeler: Neden Guatemala Nitelikli Kahve Üretiminde Bu Denli Eşsiz?
    SÖYLEŞİ
  • 13:00
    13:45
    Evinizin Baristası Olma Teknikleri
    ATÖLYE
  • 13:00
    13:45
    Kendi Kahveli İçeceğini Yarat
    DENEYİM

2. SEANS 15.00-19.00

  • 16:00
    16:45
    Çoklu Duyusal Deneyim: Lezzete Bilimsel Yaklaşım
    SÖYLEŞİ
  • 16:00
    16:45
    Kahve Kavurma Teknikleri
    ATÖLYE
  • 16:00
    16:45
    Kendi Espresso Martini’ni Yarat
    DENEYİM
  • 16:15
    17:15
    Simge Pınar
    KONSER
  • 17:00
    17:45
    Panel: 
Kahve Tüketicisinin Alışkanlıklarındaki Değişimler Ve Modern Coffee Shop’u Ayakta Tutan Etmenler

    PANEL
  • 17:00
    17:45
    Cold Brew
    ATÖLYE
  • 17:00
    17:45
    Kahveli Kokteyller ile Food Pairing
    DENEYİM
  • 17:15
    18:15
    Can Ozan
    KONSER
  • 18:00
    18:45
    Kahve & İnsanlar:
 Kahvede Kariyer Basamakları
    SÖYLEŞİ
  • 18:00
    18:45
    Cupping Maratonu vol.1
    ATÖLYE
  • 18:00
    18:45
    Kendi Kahveli İçeceğini Yarat
    DENEYİM
  • 18:30
    20:00
    Hey Douglas
    KONSER
21/EYLÜL/2018 CUMA

1. SEANS 10.00-14.00

  • 11:00
    11:45
    Tohumdan Fincana: Kahve Sektöründe Kadının Rolü
    SÖYLEŞİ
  • 11:00
    12:00
    Batuhan Polat
    KONSER
  • 11:00
    11:45
    Demleme Teknikleri
    ATÖLYE
  • 11:00
    11:45
    Kendi Espresso Martini’ni Yarat
    DENEYİM
  • 12:00
    12:45
    Su: Kahvede Denge Arayışı
    SÖYLEŞİ
  • 12:00
    13:00
    Yokuz
    KONSER
  • 12:00
    12:45
    Yarışma Atölyesi
    ATÖLYE
  • 12:00
    12:45
    Kahveli Kokteyller ile Food Pairing
    DENEYİM
  • 13:00
    14:00
    IN HOODIES
    KONSER
  • 13:00
    13:45
    Kahve & İnsanlar:
Modern Espresso ve Coffee Shop Mönüsünün Evrimi
    SÖYLEŞİ
  • 13:00
    13:45
    Demleme Teknikleri
    ATÖLYE
  • 13:00
    13:45
    Kendi Kahveli İçeceğini Yarat
    DENEYİM

2. SEANS 15.00-19.00

  • 16:00
    16:45
    Panel: 
Kahve Sektöründe Markalaşma
    PANEL
  • 16:00
    16:45
    Duyusal Tadım
    ATÖLYE
  • 16:00
    16:45
    Kendi Espresso Martini’ni Yarat
    DENEYİM
  • 16:15
    17:15
    Merve Çalkan
    KONSER
  • 17:00
    17:45
    Su:
Yeni Nesil Su Arıtma ve Filtrasyon Sistemleri
    SÖYLEŞİ
  • 17:00
    17:45
    Kahveli İçeceklerin Geleceği
    ATÖLYE
  • 17:00
    17:45
    Kahveli Kokteyller ile Food Pairing
    DENEYİM
  • 17:15
    18:15
    Çağıl Kaya
    KONSER
  • 18:00
    18:45
    Tarladan Hikayeler: Peru Kahveleri
    SÖYLEŞİ
  • 18:00
    18:45
    Cupping Maratonu vol.2
    ATÖLYE
  • 18:00
    18:45
    Kendi Kahveli İçeceğini Yarat
    DENEYİM
  • 18:30
    20:00
    Yeni Türkü
    KONSER
22/EYLÜL/2018 CUMARTESİ

1. SEANS 10.00-14.00

  • 10:00
    11:00
    MARCH LIVE
    KONSER
  • 11:00
    12:00
    Merve Çalkan
    KONSER
  • 11:00
    11:45
    Kahve & İnsanlar:
Biraz Kahve Konuşalım
    SÖYLEŞİ
  • 11:00
    11:45
    İçindeki Baristayı Dışarı Çıkar
    ATÖLYE
  • 11:00
    11:45
    Kendi Espresso Martini’ni Yarat
    DENEYİM
  • 12:00
    13:00
    Yokuz
    KONSER
  • 12:00
    12:45
    Kahve & İnsanlar:
Nitelikli Kahve Daha Mı Sağlıklı?
    SÖYLEŞİ
  • 12:00
    12:45
    Evde Demleme
    ATÖLYE
  • 12:00
    12:45
    Kahveli Kokteyller ile Food Pairing
    DENEYİM
  • 13:00
    13:45
    Tohumdan Fincana: 
Çiftçiler İçin Sürdürülebilir Bir Gelecek Yaratmak
    SÖYLEŞİ
  • 13:00
    14:00
    Palmiyeler
    KONSER
  • 13:00
    13:45
    Filtre Kahve Demleme Yöntemleri
    ATÖLYE
  • 13:00
    13:45
    Kendi Kahveli İçeceğini Yarat
    DENEYİM

2. SEANS 15.00-19.00

  • 15:00
    16:00
    MARCH LIVE
    KONSER
  • 16:00
    16:45
    Çoklu Duyusal Deneyim
: Gıdayı Nasıl Algılarız - Tat, Kelimeler ve Fazlası
    SÖYLEŞİ
  • 16:00
    16:45
    Moleküler Miksoloji Kahveli Kokteyller
    ATÖLYE
  • 16:00
    16:45
    Kendi Espresso Martini’ni Yarat
    DENEYİM
  • 16:15
    17:15
    Batuhan Polat
    KONSER
  • 17:00
    17:45
    Kahve & İnsanlar:
Tadım Nedir?
    SÖYLEŞİ
  • 17:00
    17:45
    Elden Ele - Kahvenin İşaret Dili
    ATÖLYE
  • 17:00
    17:45
    Kahveli Kokteyller ile Food Pairing
    DENEYİM
  • 17:15
    18:15
    Burcu Tatlıses
    KONSER
  • 18:00
    18:45
    Panel: 
Kavurmahane Açmanın Ekonomisi
    PANEL
  • 18:00
    18:45
    Cupping Maratonu vol.3
    ATÖLYE
  • 18:00
    18:45
    Kendi Kahveli İçeceğini Yarat
    DENEYİM
  • 18:30
    20:30
    Bedük
    KONSER
23/EYLÜL/2018 PAZAR

1. SEANS 10.00-14.00

  • 10:00
    11:00
    Anka Ensemble
    KONSER
  • 11:00
    12:00
    Merve Çalkan
    KONSER
  • 11:00
    11:45
    Kahve & İnsanlar: 
Kahve Sektörü ve Dijital Dönüşüm
    SÖYLEŞİ
  • 11:00
    11:45
    Kavurmada Çekirdek Seçimi
    ATÖLYE
  • 11:00
    11:45
    Kendi Espresso Martini’ni Yarat
    DENEYİM
  • 12:00
    12:45
    Tohumdan Fincana: 
Kahve Çeşitlerinin Tarihi
    SÖYLEŞİ
  • 12:00
    13:00
    Allen Hulsey Solo
    KONSER
  • 12:00
    12:45
    Yeni Bir Kariyer Mümkün; SCA Sertifikalı Eğitim Programları
    ATÖLYE
  • 12:00
    12:45
    Kahveli Kokteyller ile Food Pairing
    DENEYİM
  • 13:00
    14:00
    Çağıl Kaya
    KONSER
  • 13:00
    13:45
    Kahve & İnsanlar:
Farklı Kültürlerde Kahve Yansımaları
    SÖYLEŞİ
  • 13:00
    13:45
    Çikolatayı Keşfetmek
    ATÖLYE
  • 13:00
    13:45
    Kendi Kahveli İçeceğini Yarat
    DENEYİM

2. SEANS 15.00-19.00

  • 15:00
    16:00
    Anka Ensemble
    KONSER
  • 16:00
    16:45
    Çoklu Duyusal Deneyim: Lezzet, Tat ve Koku İlişkisi
    SÖYLEŞİ
  • 16:00
    16:45
    Duyusal Tadım
    ATÖLYE
  • 16:00
    16:45
    Kendi Espresso Martini’ni Yarat
    DENEYİM
  • 16:15
    17:15
    Simge Pınar
    KONSER
  • 17:00
    17:45
    Vaka Analizi: Bir Markanın Kahve Akımındaki Rolü
    SÖYLEŞİ
  • 17:00
    17:45
    Cold Brew Yapmanın İncelikleri
    ATÖLYE
  • 17:00
    17:45
    Kahveli Kokteyller ile Food Pairing
    DENEYİM
  • 17:15
    18:15
    Can Ozan
    KONSER
  • 18:00
    18:45
    Panel:
 Coffee Shop Sahibi Olmanın Ekonomisi
    PANEL
  • 18:00
    18:45
    Cupping Maratonu vol.4
    ATÖLYE
  • 18:00
    18:45
    Kendi Kahveli İçeceğini Yarat
    DENEYİM
  • 18:30
    20:00
    MONALITY
    KONSER
Bilet Al